Direct naar de inhoud van deze pagina

Oogcafé Rijen

Het volgende Oogcafé zal plaatsvinden op vrijdag 29 november.

Kom erbij! Ontmoet andere mensen met een oogaandoening of een zichtprobleem tijdens het Oogcafé en wissel ervaringen en informatie uit onder het genot van een kop koffie of thee.

Het Oogcafé Rijen is iedere laatste vrijdag van de oneven maanden van 14.00 tot 16.00 uur geopend, met de inloop vanaf 13:30 uur. Uiteenlopende thema's komen aan bod en van tijd tot tijd zullen gastsprekers worden uitgenodigd.

Het Oogcafé is in de eerste plaats bedoeld voor alle inwoners van Rijen en omstreken met een oogaandoening of een zichtprobleem. Maar uiteraard zijn ook partners, familieleden, vrienden of andere geïnteresseerden van harte welkom.

De toegang is gratis. U betaalt alleen de gebruikte consumptie(s) en eventuele reiskosten.

De inloop is vanaf 13:30 uur. Voorafgaand is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Kom Erbij lunch.

Oogcafé Rijen


Oogcafé Rijen is tot stand gekomen door nauwe samenwerking met de Oogvereniging Noord-Brabant en Zeeland en Vrijwilligersorganisatie Mi Ta Stimabo.

De Oogvereniging Noord-Brabant en Zeeland komt op voor de belangen van mensen die een oogaandoening hebben en mensen die slechtziend, blind of doofblind zijn.
Mi Ta Stimabo, is een vrijwilligersorganisatie voor vrijwilligers met een auditieve/visuele beperking en/of ouders van kinderen met een visuele beperking. Mi Ta Stimabo is een Antilliaans woord en betekent "Ik hou van jou".