Direct naar de inhoud van deze pagina

Voor hulpaanbieders

Als vrijwilliger kun jij hét verschil maken in het leven van een ander!


Elke week of eenmalig, of alles daartussen in. Je kunt je buurtgenoten helpen met boodschappen, klusjes in huis of tuin, met vervoer of met gezellige uitjes. Je kunt organisaties helpen met activiteiten zoals een knutselmiddag of dansavond maar ook door samen met iemand op pad te gaan voor een kopje koffie of wandeling. Eenmalig of structureel, in je eigen buurt of daarbuiten. De mogelijkheden voor vrijwilligerswerk zijn eindeloos en er is voor ieder wat wils!


Wil jij er voor je buurtgenoten zijn? Ben je op zoek naar leuk vrijwilligerswerk? Via www.vipvoorelkaar.nl vind je dit gemakkelijk, eenvoudig en wanneer het jou uitkomt.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van vipvoorelkaar.nl meld je je eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van vipvoorelkaar.nl. Het kost slechts één minuut.

Door je aanmelding word je wekelijks automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe hulpvragen in jouw regio, die passen bij je interesses. Daarnaast word je hulpaanbod (indien gewenst) getoond aan mensen in je regio die op zoek zijn naar hulp. Zij kunnen contact met je opnemen.

Wees zorgvuldig in je communicatie met hulpvragers. Zorg ervoor dat je mails van hulpvragers ALTIJD zo snel mogelijk beantwoordt, zodat de hulpvrager weet waar hij/zij aan toe is. Als je iets toezegt of een afspraak maakt, kom die dan na. Lukt het om een of andere reden niet, communiceer daarover dan duidelijk met degene aan wie je de toezegging hebt gedaan of met wie je een afspraak hebt gemaakt.

Je bent nu klaar om aan de slag te gaan als vrijwilliger! Bekijk het hulpvragen overzicht en reageer op de vraag die bij jou past!

Vrijwilligerswerk gevonden, en dan?

VIPvoorelkaar zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. Je kiest zelf hoe je daarna verder wilt. Tip van VIPvoorelkaar: een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdek je of het klikt en kun je elkaars wensen en behoeften bespreken. Alle tips lees je hier!

Vragen?

Wil je eerst nog iets meer weten? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Uiteraard staan wij ook altijd voor je klaar bij vragen, neem hier contact met ons op.