Hoe gebruik je de website?

Vind alle antwoorden op je vragen over de website & handige tips!
HelpcentrumHoe gebruik je de website?Hulp vragen / Vacatures beheren › Foto binnen hulpvraag wijzigen

Foto binnen hulpvraag wijzigen

Hoe ziet een foto in jouw hulpvraag eruit op het platform? 

Als je een hulpvraag plaatst wordt er tijdens het proces om de hulpvraag compleet te maken, ook gevraagd om een foto. Deze foto wordt getoond in het tegeltje van de hulpvraag, zoals je deze ziet staan in het overzicht van alle hulpvragen. Hieronder zie je een voorbeeld hoe dit eruit komt te zien op het platform (zodra de hulpvraag online staat). 

Helpcentrum_-_hoe_ziet_foto_eruit_in_totaaloverzicht_hulpvragen.jpg


Wanneer je een hulpvraag open klikt door op het betreffende tegeltje te klikken, verschijnt de hulpvraag in het gehele scherm. Op dat moment is de afbeelding die je hiervoor in het tegeltje zag staan, verplaatst naar de achtergrond. Hieronder zie je een afbeelding van hoe dit eruit ziet:

Helpcentrum_-_hoe_ziet_foto_eruit_in_totaaloverzicht_hulpvragen_achtergrond.jpg

Deze foto is standaard ingesteld op een door NLvoorelkaar geselecteerde foto (er is een voorraad foto's toegevoegd door het platform waar je als gebruiker uit kunt kiezen), maar mocht je een persoonlijke foto willen toevoegen dan is dat ook mogelijk. Hoe je dat doet, lees je stapsgewijs hieronder. 
* Deze foto is overigens iets anders dan de profielfoto, deze blijft namelijk bestaan en is gekoppeld aan jouw persoonlijke profiel. Wanneer je dus op de hulpvraag klikt en deze opent in een nieuw scherm, dan zie je nog steeds een profielfoto staan bij 'geplaatst door'. 

Hoe pas je de foto aan? 

Stap 1. Log in in jouw account met jouw combinatie van e-mailadres en wachtwoord
Stap 2. Ga naar mijn 'Mijn hulpvragen' 
Stap 3. Klik op 'Plaats een hulpvraag' 
Stap 4. Scroll door de vragen tot je komt bij het gedeelte 'Afbeelding selecteren'. 
Je ziet hier dat je kan kiezen voor door NLvoorelkaar geselecteerde foto's, maar je kan ook kiezen voor de optie: 'Kies een eigen foto'. Die dien je te uploaden. Zie de foto hieronder als voorbeeld. 

Helpcentrum_-_Foto_bij_hulpvraag_aanpassen_in_profiel.JPG


Vervolgens plaats je de hulpvraag en komt jouw hulpvraag inclusief afbeelding tussen alle hulpvragen te staan. Je kunt deze te allen tijden aanpassen door in te loggen en naar 'Mijn hulpvragen' te gaan. 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?