Direct naar de inhoud van deze pagina

Activiteiten kalender

Regelmatig organiseren wij, samen met andere organisaties en sponsoren, leuke en interessante activiteiten voor hulpvragers en vrijwilligers. Hieronder zie je een overzicht van de (wekelijks, maandelijks en tweemaandelijks) terugkerende activiteiten.

Dinsdag


VIP LOKET RIJEN
- Wil je vrijwilliger worden of heb je een hulpvraag, maar regel je dat liever niet via de website? Bezoek dan het VIP Loket, wij helpen je graag verder! - elke dinsdag van 10.00-12.00 uur - Bibliotheek Theek5 - Rijen.
Meer informatie

VIP LOKET GILZE - Wil je vrijwilliger worden of heb je een hulpvraag, maar regel je dat liever niet via de website? Bezoek dan het VIP Loket, wij helpen je graag verder! - elke dinsdag van 14.00-16.00 uur - Bibliotheek Theek5 - Gilze.
Meer informatie

Woensdag


PRAATHUIS VOOR VROUWEN
- Een gezellige ontmoetingsplaats,waar vrouwen samen op een informele manier de Nederlandse taal kunnen spreken en oefenen - elke woensdag van 09.30-11.30 uur (m.u.v. de schoolvakanties) - Het Palet - Rijen.

Donderdag


VIP PRAATHUIS GILZE - Mannen en vrouwen van verschillende nationaliteiten komen samen om op informele wijze in het Nederlands met elkaar te praten - elke donderdag van 13.00-15.00 uur - Bibliotheek Theek5 - Gilze.
Meer informatie

Vrijdag


VIP PRAATHUIS RIJEN - Mannen en vrouwen van verschillende nationaliteiten komen samen om op informele wijze in het Nederlands met elkaar te praten - elke vrijdag van 14.00-15.30 uur - Bibliotheek Theek5 - Rijen
Meer informatie

VIP REPAIR CAFÉ - Je neemt van thuis kapotte spullen mee. De reparateurs herstellen je spullen, terwijl je zelf meehelpt of gezellig een kopje koffie drinkt met andere bezoekers - elke laatste vrijdag van de maand van 9.30-12.00 uur - CC De Boodschap, zaal Oase - Rijen
Meer informatie

KOM ERBIJ LUNCH - Een lunch voor iedereen die het leuk vindt om andere mensen te leren kennen en die uit is op wat gezelligheid! Kosten € 3,50 p.p. - elke laatste vrijdag van de maand van 12.00-13.30 uur - CC De Boodschap - Rijen - We vragen om van te voren aan te melden, zodat we bij de inkopen rekening kunnen houden met het aantal bezoekers.
Aanmelden

OOGCAFÉ RIJEN - Kom erbij! Ontmoet andere mensen met een oogaandoening of een zichtprobleem tijdens het Oogcafé en wissel ervaringen en informatie uit onder het genot van een kop koffie of thee - elke laatste vrijdag van de oneven maanden van 14.00-16.00 uur - CC De Boodschap - Rijen.

Meer informatie