Direct naar de inhoud van deze pagina

Social Media

zetjes leestvoor en viptijdWij doen mee met de zetjesactie van de Albert Heijn in Rijen! Steunt u ons met een zetje? Al onze projecten doen mee onder de naam van het VIP.

GilzeRijen leest voor, Taal Verbindt, RepairCafe, VIPtijdvoor u!Wilt u ons volgen en op de hoogte gehouden worden via Social Media? Dat kan!

Like onze Facebook pagina


Volg ons op Twitter.


We waarderen het als u onze berichten via Social Media deelt en liked zodat nog meer mensen geholpen kunnen worden en vrijwilligers hun weg weten te vinden. Als dank organiseren wij geregeld leuke winacties voor zowel hulpvragers als vrijwilligers. In samenwerking met onze partners vinden wij het leuk om jullie af en toe eens in het zonnetje te zetten.


fb 12-06-2017De winacties kunt u volgen op onze Facebook pagina. Door onze pagina te ''liken'' blijft u hiervan op de hoogte!

Om mee te kunnen doen aan onze winacties moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze worden bij elke winactie die wij op Facebook plaatsen apart aangegeven.
Mochten er nog vragen zijn of wilt u meer informatie, dan kunt contact opnemen met onze afdeling secretariaat. (e-mail: secretariaat@vipvoorelkaar.nl)

-----------------------------------------------------

Winactie: Win een prachtig pakket, inclusief tegoedbon gedoneerd door de Wereldwinkel Rijen. De actie was opgezet in samenwerking met NL Voor Elkaar en De Wereldwinkel Rijen. Deze actie liep van 28 maart tot 11 april 2017, de winnaar is Annie Mulder.

Winactie: Win 2 kaartjes voor een theatervoorstelling naar keuze bij De Boodschap of de Schakel! De actie was opgezet in samenwerking met de Culturele Centra Gilze en Rijen. Deze actie liep van 7 juni tot 7 juli 2016, de winnaar is Angelique Cornelissen.

Winactie: Win een Energiebesparingsadvies op maat! De actie was opgezet in samenwerking met Energie Gilze en Rijen. De actie liep van 2 mei tot 30 mei 2016, de winnaar is Elles van de Ven.