Taal Verbindt

VIP nieuwe manier - taal verbindt


Samen aan de slag met taal!

Taal speelt een zeer belangrijke rol in ons leven. Door middel van taal maken we contact met anderen. Dat wordt een stuk moeilijker als je de Nederlandse taal niet goed beheerst. Het project "Taal verbindt" biedt mensen, die moeite hebben met het lezen, spreken of schrijven van de Nederlandse taal, de mogelijkheid hier beter in te worden.

TV mogelijk gemaaktDoel van het project: Het project "Taal verbindt" biedt mensen, die moeite hebben met de Nederlandse taal, de mogelijkheid om hier beter in te worden. Een vrijwillige taalcoach begeleidt deze mensen op een informele en persoonlijke manier bij het beter leren van de taal.

Doelgroep: Het project 'Taal verbindt' is ontwikkeld voor iedereen in de gemeente die moeite heeft met de Nederlandse taal. Dit kunnen mensen zijn die het Nederlands als tweede taal beter willen leren, maar ook mensen die Nederlands als moedertaal hebben en het lezen en schrijven ervan niet goed beheersen.

Verwijzers: Kom je in je werk in contact met mensen die moeite hebben met de Nederlandse taal? Of ken je iemand die ondersteuning kan gebruiken in de Nederlandse taal? Breng deze persoon dan met ons in contact. Wij leggen graag uit hoe het werkt.

Samenwerkingspartners: Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met een aantal lokale partijen. Al deze partijen nemen deel aan dit project vanwege maatschappelijk betrokkenheid. Wij danken deze partijen voor hun medewerking. Wil je ook met je organisatie maatschappelijk betrokken zijn bij dit project, neem dan contact op met de coördinator van de Stichting VIPvoorelkaar: Danielle Ternatus.

Contact: Klik hier voor de openingstijden en de adresgegevens van VIPvoorelkaar.