Direct naar de inhoud van deze pagina

Week van de Vrijwilliger - 3 t/m 8 december 2018

Vrijwilliger, enorm bedankt voor je tijd, inzet en toewijding!


Gemeente Gilze en Rijen heeft veel inwoners die zich vrijwillig inzetten voor verschillende activiteiten. Zonder hen waren onze dorpen niet zo levendig en zorgzaam als ze nu zijn. VIPvoorelkaar is er voor de ondersteuning van álle vrijwilligers in de gemeente en heeft veel waardering voor het werk dat zij verzetten. Om die waardering te tonen organiseren wij van 3 t/m 8 december samen met de gemeente Gilze en Rijen de Week van de Vrijwilliger.

Tot en met woensdag 28 november konden vrijwilligers zich opgeven voor een gratis activiteit of workshop naar keuze. Alle deelnemers hebben per e-mail een bevestiging van deelname ontvangen (let op: dit is niet de automatisch verzonden e-mail ter bevestiging van aanmelding).

Heb je vragen over je aanmelding, neem dan contact op met relatiebeheer@vipvoorelkaar.nl.

Het totale aanbod aan workshops en activiteiten wordt belangeloos aangeboden door lokale, maatschappelijk betrokken ondernemers en particulieren, die de vrijwilligers een warm hart toe dragen. Sponsoren, zoals de Culturele Centra Gilze en Rijen en Jumbo Hapers, verzorgen o.a. de workshopruimtes en een lekkere lunch tijdens de week.

Wij hopen dat je veel plezier beleeft aan deze blijk van waardering!

Overzicht workshops en activiteiten:

* klik op het plaatje om het bestand te openen *

Overzicht workshopaanbod WVDV2018_definitief

Graag tot ziens tijdens de Week van de Vrijwilliger!


Met vrijwillige groet,
Team VIPvoorelkaar en Gemeente Gilze en Rijen


De Week van de Vrijwilliger wordt je aangeboden door:

logos-wvdv-2018_aangepast