Direct naar de inhoud van deze pagina

Week van de Vrijwilliger - 3 t/m 8 december 2018

Vrijwilliger, enorm bedankt voor je tijd, inzet en toewijding!


Met veel plezier bieden we je een gratis moment van ontspanning, actie of inzicht aan. Een workshop, bezichtiging of voorstelling? Het kan allemaal tijdens de Week van de Vrijwilliger! We hebben een divers programma samengesteld, met voor ieder wat wils.

Heb jij je dit jaar vrijwillig ingezet binnen de kernen Gilze, Rijen, Hulten of Molenschot? Dan mag je gratis deelnemen aan één van de aangeboden activiteiten of workshops. Je hoeft hiervoor niet aangesloten te zijn bij een vrijwilligersorganisatie.


Meld je eenvoudig aan
Elke vrijwilliger mag één keuze maken uit het totale aanbod. Klik op het overzicht hieronder om het te vergroten. Door te klikken op de titel van de workshop of activiteit open je een pagina met meer informatie. Heb je je keuze gemaakt? Klik dan op de groene knop 'Neem deel aan deze cursus'. Vul je naam, email adres en telefoonnummer in en bevestig je aanmelding door op de groene knop 'Aanmelden' te klikken. Een account aanmaken is niet nodig!

Je kunt je ook aanmelden door op maandag, dinsdag of donderdag te bellen naar Culturele Centra Gilze en Rijen, tel. 0161-224314.

Wanneer een workshop of activiteit het maximaal aantal deelnemers bereikt heeft, kun je je helaas niet meer aanmelden voor deze workshop of activiteit. Het kan voorkomen dat ná het aanmelden blijkt dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn. In dit geval word je hierover door ons geïnformeerd. VIPvoorelkaar behoudt zich het recht voor om wijzigingen in het aanbod aan te brengen.

Overzicht workshops en activiteiten:

* klik op het plaatje om het bestand te openen *

Overzicht workshopaanbod WVDV2018 web v14-11

Aangeboden door maatschappelijk betrokken ondernemers en particulieren
Het totale aanbod aan workshops en activiteiten wordt belangeloos aangeboden door lokale, maatschappelijk betrokken ondernemers en particulieren, die de vrijwilligers een warm hart toe dragen.


Vragen
Mocht je vragen hebben over de Week van de Vrijwilliger, dan kun je contact opnemen met VIPvoorelkaar door een e-mail te sturen naar relatiebeheer@vipvoorelkaar.nl. Kijk voor andere contactmogelijkheden op www.vipvoorelkaar.nl/contact.

Wij hopen dat je veel plezier beleeft aan deze blijk van waardering.
Graag tot ziens tijdens de Week van de Vrijwilliger!

Met vrijwillige groet,
Team VIPvoorelkaar en Gemeente Gilze en RijenDe Week van de Vrijwilliger wordt je aangeboden door:

logos-wvdv-2018